Villa Parnassia

Appartement Bergen aan Zee

Vakantie in Bergen aan Zee

Relaxen bij een strandpaviljoen, zwemmen in de Noordzee of wandelen langs de kust? Het kan in Bergen aan Zee. Een gezellig en kleinschalig dorp met een vrij toegankelijk strand. Aan de noordzijde is een strandgedeelte voor naaktrecreatie.

Appartement Bergen aan Zee te huur

Onze karakteristieke Villa Parnassia in Bergen aan Zee staat er na een grootscheepse renovatie weer prachtig bij. Rustzoekende levensgenieters vinden in onze zes appartementen alles wat ze wensen. Natuur. Privacy. Een goed tweepersoonsbed. Een eigen badkamer, toilet en keuken.

Villa Parnassia is zeer rustig gelegen. Direct aan de duinen – op slechts 30 meter van het strand – en op loopafstand van de boulevard.

ruim appartement villa parnassia
ontbijt villa parnassia

Mooie vakantie appartementen

Onze appartementen zijn na een grootschalige renovatie weer heerlijk fris en licht. Met een goed tweepersoonsbed. Een eigen badkamer, toilet en keuken. Omringd door het prachtige duingebied. Op steenworp afstand van het strand en de boulevard van Bergen aan Zee.

Eigen keuken

Onze appartementen beschikken over een keuken waar u uw eigen gerechten kunt bereiden. Geen zin om te koken? Geen probleem, maak dan gebruik van de ontbijt- en dinerservice van ons Strandhotel Nassau Bergen

Zwembad & duintuin

’s Zomers kunt u gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad van ons Strandhotel Nassau Bergen. Daar zit u ook heerlijk beschut in onze duintuin. In onze buitenkeuken met twee groen geëmailleerde barbecues– Big Green Eggs – grillen wij het hele jaar op topniveau. Kom relaxen op ons terras.

Omgeving

In de prachtige natuurgebieden rond onze villa kunt u urenlang wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Gezellige winkelstraten en culturele bezienswaardigheden liggen binnen een straal van vijftien kilometer.

241