Villa Parnassia

Rustzoekende levensgenieters vinden in de zes studio’s van onze karakteristieke Villa Parnassia alles wat ze wensen. Natuur. Privacy. Een goed tweepersoonsbed. Een eigen badkamer, toilet en keuken.

Villa Parnassia is zeer rustig gelegen. Direct aan de duinen – op slechts 30 meter van het strand – en op loopafstand van de boulevard.

midweek parnassia

Studio’s

Onze studio’s zijn heerlijk fris, licht en modern. Met een goed tweepersoonsbed. Een eigen badkamer, toilet en keuken. Omringd door het prachtige duingebied. Op steenworp afstand van het strand en de boulevard van Bergen aan Zee.

Parkeren bij de villa

De villa beschikt over een eigen parkeerplaats. En er zijn voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren, mocht de parkeerplaats vol zijn.

keuken appartement villa parnassia
HotelNassau2020-4258

Omgeving

In de prachtige natuurgebieden rond onze villa kunt u urenlang wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. De studio’s zijn ook een goede uitvalsbasis voor korte of langere uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld historische steden als Alkmaar en Enkhuizen. Of ontdek de diverse musea en landgoederen in de omgeving.

De geschiedenis van onze villa

Bergen aan Zee is nog relatief jong; het ontstaat in 1906. In het dorp worden in de loop der jaren verschillende vrijstaande villa’s gebouwd, waaronder Villa Parnassia. Die geven Bergen aan Zee een vriendelijk karakter. De Tweede Wereldoorlog maakt hier ruw een eind aan.

strand van bergen aan zee