Villa Parnassia

Villa parnassia

Onze karakteristieke Villa Parnassia in Bergen aan Zee staat er na een grootscheepse renovatie weer prachtig bij. Rustzoekende levensgenieters vinden in onze zes appartementen alles wat ze wensen. Natuur. Privacy. Een goed tweepersoonsbed. Een eigen badkamer, toilet en keuken.

Villa Parnassia is zeer rustig gelegen. Direct aan de duinen – op slechts 30 meter van het strand – en op loopafstand van de boulevard.

ruim appartement villa parnassia

Appartementen

villa parnassia

Onze appartementen zijn na een grootschalige renovatie weer heerlijk fris en licht. Met een goed tweepersoonsbed. Een eigen badkamer, toilet en keuken. Omringd door het prachtige duingebied. Op steenworp afstand van het strand en de boulevard van Bergen aan Zee.

Restaurant

villa parnassia

Onze appartementen beschikken over een keuken waar u uw eigen gerechten kunt bereiden. Geen zin om te koken? Geen probleem, maak dan gebruik van de ontbijt- en dinerservice van ons Strandhotel Nassau Bergen. Ontbijt voor € 10,- p.p. en diner voor € 22,50 p.p.

StrandhotelNassauBergen_75s
zwembad nassau bergen

Zwembad & duintuin

villa parnassia

’s Zomers kunt u gratis gebruik maken van het verwarmde zwembad van ons Strandhotel Nassau Bergen. Daar zit u ook heerlijk beschut in onze duintuin. In onze buitenkeuken met twee groen geëmailleerde barbecues– Big Green Eggs – grillen wij het hele jaar op topniveau. Kom relaxen op ons terras.

Parkeren bij de villa

villa parnassia

De villa beschikt over een eigen parkeerplaats. En er zijn voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren mocht de parkeerplaats vol zijn.

keuken appartement villa parnassia
241

Omgeving

villa parnassia

In de prachtige natuurgebieden rond onze villa kunt u urenlang wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Gezellige winkelstraten en culturele bezienswaardigheden liggen binnen een straal van vijftien kilometer.

De geschiedenis van onze villa

villa parnassia

Bergen aan Zee is nog relatief jong; het ontstaat in 1906. In het dorp worden in de loop der jaren verschillende vrijstaande villa’s gebouwd, waaronder Villa Parnassia. Die geven Bergen aan Zee een vriendelijk karakter. De Tweede Wereldoorlog maakt hier ruw een eind aan.

strand van bergen aan zee

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

villa parnassia bergen aan zee

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws